Ingin KURUS dengan cara yang SIMPLE & FUN?

Salam Cabaran Kurus Online dari Coach Oci dan Coach Momoi. Kepakaran kami membantu sesiapa yang inginkan KURUS secara sihat & kekal berat badan ideal seumur hidup secara ONLINE dari rumah dengan berkesan, selamat dan sangat fun.”


PENDUDUK MALAYSIA SEKARANG DALAM BAHAYA!!!

‘Malaysia ialah negara tergemuk di Asia Tenggara
– The Star Online, 18 January 2013

‘Kadar obesiti di Malaysia adalah yang paling tinggi di Asia’
– The Star Online, 16 Jun 2014

‘30% orang dewasa mempunyai berat berlebihan, 17.7% obese’
– Malaysia IPH Public Health & Morbidity Study 2015

MENGAPA INI BERLAKU?

6 punca di atas adalah antara faktor mengapa penduduk Malaysia semakin hari semakin naik berat badan dan tergolong dalam kalangan obesiti.

Punca utama adalah disebabkan gaya pemakanan yang kurang sihat, pengambilan makanan yang berkalori tinggi dan gaya hidup yang kurang aktif. Adakah anda tergolong dalam lingkungan orang yang mengalami masalah lebihan berat badan dan obese?

Jangan risau, coach juga dulu menghadapi situasi yang sama seperti anda. Jemput dengarkan perkongsian kisah coach yang dulu di bawah ini.

Coach Oci dulunya seorang yang overweight

Dulu Coach Oci juga overweight dengan berat badan hampir mencecah 80KG, lilit pinggang 34″ dengan bentuk badan pear, sangat kurang keyakinan diri. Setelah mengubah gaya hidup kepada cara yang lebih sihat dan seimbang, saya berjaya buang 10KG, mengekalkan berat ideal sudah lebih 8 tahun, kini lebih bertenaga, cergas dan bersemangat setiap hari alhamdulillah, syukur.

Coach Momoi pun overweight hingga dapat nama gelaran R**

Isteri saya Coach Momoi dulunya juga mengalami masalah lebihan berat badan. Sangat suka makan, dan mendapat gelaran panggilan ‘ROI’ disebabkan keadaan fizikal perut yang boroi. Setelah mengubah gaya hidup yang sihat dan aktif, Coach Momoi telah pun berjaya buang 20KG, reshape dan tiada lagi masalah perut boroi. Paling bahagia bila berjaya maintain sehingga kini dah lebih 8 tahun alhamdulillah syukur.

Siapakah kami?

Saya Coach Oci & Coach Momoi adalah pasangan suami isteri dan merupakan sebahagian dari barisan Team Coaches dalam Program Cabaran Kurus Online sejak tahun 2012. Saya dan isteri berpengalaman lebih 8 tahun sebagai jurulatih peribadi. Lebih 500 orang yang telah kami bantu mendapatkan hasil yang mereka inginkan.

Kami yakin dan komited untuk bantu anda melalui platform Cabaran Kurus Online!

APA ITU PROGRAM CABARAN KURUS ONLINE?

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

āœ…Ā Program CoachingĀ turun berat badan selama 21 hari
āœ…Ā 100% secara OnlineĀ melalui WhatsApp Group dan personal call/mesej
āœ… Program boleh dibuat dimana-mana menggunakan dalam bahasa melayu atau englishĀ 
āœ…Ā Focus padaĀ 80% pemakananĀ sihat dan seimbang +Ā 20% senamanĀ mudah dari rumah = 100% pembentukanĀ pemikiran positif
āœ…Ā Home Based Workout VideoĀ oleh Personal Trainer Antarabangsa
āœ…Ā Peserta akanĀ dibimbing dan dipantau kemajuanĀ oleh Coach Oci dan Team JuniorĀ Coach Oci

APA YANG BEST SANGAT DALAM PROGRAM CABARAN KURUS ONLINE?

21 hari je taw! Dah bertahun gemuk, apa salahnya cabar diri bertahan untuk 21 hari then lihat sendiri apa yang jadi. Tak cuba tak akan pernah tahu bagaimana program ini boleh bantu anda.
Dalam program boleh makan sampai 5x sehari. Coach memang suka bagi orang makan banyak kali tapi boleh kurus. Percaya ke percaya?
WAJIB makan nasi dalam program. Anda akan dipaksa makan nasi setiap hari. Tapi jika tak mahu juga no problem, kami ada cadangan gantian nasi yang lebih menarik.
Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Oci. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja yang diperlukan.
Belajar, rancang dan fahami konsep kalori dalam makanan dan minuman. Selama ni makan minum macam-macam tak sedar berapa ribu kalori dah masuk dalam sehari. Itulah yang menjadi punca kepada berat makin naik dan naik setiap kali menimbang. Now Coach nak guide, nak bantu.
Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab dekat sekolah tak ajar bab ni, dekat rumah pun sama. Nak google lambat, pening, confuse. Orang ni cakap lain, yang lagi sorang cakap lain, kan dah pening. Dalam program kami guidekan. Ok ke ok?
Dapat bekalan nutrisi sarapan pagi sihat seimbang selama 21 hari dan makan malam sihat seimbang. Meal replacement konsep untuk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.
Group Support dengan sokongan dan inspirasi dari kawan-kawan yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. Lemah semangat bila orang ajak makan. Group support ni sangat membantu sebab di sini semua team nak kurus. Best bila ada geng yang sama misi dan visi. Senang cakap yang satu kepala.

BESTNYA PROGRAM NI! TAK SABAR NAK JOIN RASANYAKAN!

NANTI DULU,
jangan bermula Program Cabaran Kurus Online ni jika tak mahu dapat hasil viral yang ternganga seperti peserta sebelum ni

Abang Rashmir, bapa kepada seorang anak turun lebih 15kg! Now nampak makin muda, makin fit, no more perut maju ke depan!
Kak Ayu, ibu kepada 5 orang anak, seorang lawyer yang berusia 50an dah berjaya turun 15kg! Now sangat ceria dan mood always happy go lucky sentiasa!
Kak Mardiah, turun lebih 29kg! Now badan totally reshape dah boleh pakai size S dengan selesa dan bergaya!
Kak Sue, turun lebih 46kg! Kak Sue sekarang dah semakin bergaya dan lebih berkeyakinan, tahap kesihatan pun dah sangat jauh berbeza alhamdulillah!

BAIKLAH… SAYA MAHU BERMULA SEKARANG JUGA!

Ada yuran dikenakan untuk program ini.

Total Page Visits: 1592 - Today Page Visits: 24